Clas Ohlson

Clas Ohlson har siden 1918 tilbyd løsninger som hjelper kundene å få alt i orden hjemme. Hos oss finner du produkter og tjenester som forenkler hverdagen i ditt hjem. Vi tester nøye våre egne produkter i vårt testlaboratorium for å sikre at vi tilbyr trygge produkter av god kvalitet til gode priser.

Vår historie startet i et sykkelverksted i Insjön, Dalarna, i Sverige hvor Clas Ohlson hjalp kundene å fikse det de allerede hadde. Det har ligget i vårt DNA i over 100 år å fikse, bevare og fornye, og er kjerne i sortimentet og tjenestene våre. Hos Clas Ohlson kan du som kunde bestemme om du vil eie eller leie verktøy og rengjøringsprodukter med tjenesten Utleie hos Clas. Er du Club Clas medlem får du i tillegg enda flere tjenester til endra bedre priser. Besøk oss i en butikk i nærheten eller på clasohlson.no!

Clas Ohlson har over 200 butikker i Norden, nettbutikk og flere innovative samarbeid med selskaper som Kolonial (NO), Wolt (FI), MatHem (SE) og Amazon (UK). I Norge har vi over 90 butikker fra Alta i Nord til Mandal i Sør. I 1991 åpnet vi vår tredje butikk i Norge i Torggata, som i dag er Norges største.

Velkommen til oss hos Clas Ohlson i Torggata 6 for en god handleopplevelse!

A: Torggata 6, 0181 Oslo
T: + 47 2321 4015
W: www.clasohlson.com