Det skjer mye i Torggata-området i september!

Det skjer mye i Torggata-området i september!
- 14. – 16: ByLarm i store deler av området.
- 15. – 16.: Bondens Matfest på Youngstorget.
- 21.: Elvelangs, med vandring langs Akerselva.
- 22. – 24.: Oslo Byfestival, med gaming på Youngstorget.

ByLarm med stort spekter av konsertopplevelser
Hvert år skaper ByLarm liv og røre i vårt område, fra Youngstorget til Vulkan, med mange musikkglade mennesker og en rekke spennende aktiviteter. Totalt vil ble det være rundt 200 konserter på en rekke ulike konsertsteder, også flere utradisjonelle, inkludert konserter i Torggata og nærliggende områder. Dessuten omfatter ByLarm et konferanseprogram for folk som jobber med musikk.

www.bylarm.no

Bondens Matfest med stort utvalg av norsk lokalmat på Youngstorget
Her finner du mange spennende tilbud av lokal og norskprodusert mat, oftest i regi av virksomheter som driver i relativt liten skala, men som virkelig leverer kvalitet. I tillegg til et stort utvalg av gode smaker og kvalitetsprodukter, vil det være ulike aktiviteter for den matinteresserte.

https://www.bondensmatfest.no

https://www.facebook.com/Bondensmatfest
https://www.instagram.com/bondensmatfest/

Elvelangs – vandring langs Akerselva
Dette er et årlig arrangement som samler et stort antall mennesker som går med fakler langs Akerselva, der de kan oppleve en rekke musikkinnslag og andre kulturelle aktiviteter. Og kvelden kan selvsagt avsluttes på en god måte hos ett av de mange serveringsstedene i torggata-området.

www.elvelangs.no

Oslo Byfestival – med et spekter av aktiviteter
Dette er et stort anlagt arrangement med ulike aktiviteter på flere steder i byen, rettet mot forskjellige målgrupper. I vårt område, blir det i hele perioden gaming-aktiviteter på Youngstorget, som tiltrekker seg et stort antall unge personer i hovedsak.

www.oslobyfestival.no