Duckpin

Med en midt i smørøyet plassering i Torggata i Oslo sentrum finner du Duckpin. En etterlengtet game changer. Duckpin er et nytt konsept sosial moro, som tar bowling til et nytt nivå. Duckpin er kortbane bowling, hvor kula er mindre, og du trenger ingen bowlingsko. Yey! Duckpin er rett og slett en mer lettbeint form for underholdning enn vanlig bowling. Et nytt konsept i Europa. Nytt i Norge. Nytt for nordmenn. Nytt for Oslo. Nytt i Torggata.

Med en ny vri og nye spilleregler gjør vi det enklere å være med på leken, enten du vil treffe folk, eller kjegle. Duckpin tilbyr så absolutt noe mer enn bowling og spill. Vi er definitivt også ditt nye spisested og bar midt i Oslo sentrum. Et annerledes samlingsted du garantert vil like. På Duckpin er vi matentusiaster med en stor lidenskap for grill. Vi er langt over middels interessert i god mat, drikke og bevertning.

Duckpin er også spisestedet som tar milkshake på alvor. Til ett nytt nivå. Vi kan milkshake. Både med og uten alkohol. Milkshakes du ikke trodde fantes i Oslo. Trenger vi si mer?

Velkommen til Duckpin!

 

 

A: Torggata 28, 0183 Oslo
T: +47 47 51 22 54
E: duckpin@resthon.no
W: www.duckpin.no
Åpningstider:
Søn - man: 15:00 – 22:00
Tir – tor: 15:00 – 00:00
Fre – lør: 15:00 – 02:00