Glasmagasinet

Ærverdige Glasmagasinet skjuler mange skatter. Historien om varehuset på Stortorvet kan dateres helt tilbake til 1899. Det praktfulle bygget i hjertet av Oslo representerer unik varehandel og tradisjoner gjennom et helt århundre.

I Glasmagasinets tidligere år var varehuset mest kjent for å være en av de eldste og mest kjente forhandlerne av glass og servise til hjemmet. Nå tilbyr de også et bredt utvalg av skandinavisk design, kvalitetsprodukter, en stor moteavdeling, elektronikk, skjønnhet og velvære.

Illums Bolighus har sin norske flaggskipsbutikk over fire etasjer i Glasmagasinet. Den danske interiørkjeden tilbyr det beste fra skandinavisk og internasjonal design, og hjelper deg finne alt du trenger av interiør, møbler, kjøkkenutstyr og belysning, i tillegg til en ny stor moteavdeling med mange kjente motebrands.

Ta turen innom konseptbutikken Heimen Husfliden, som spesialiserer seg i håndverk og norske tradisjoner. Veiledning og produkter til strikking og hekling, alt du trenger til bunaden og andre norske tradisjonsprodukter. Magnor Brandstore tilbyr norsk håndverk og rike tradisjoner, og i sin butikk i Glasmagasinet finner du produkter laget av ledende designere i sitt felt.

I første etasje finner du Kicks flaggskipbutikk. Et unikt skjønnhetsunivers som tilbyr de største merkevarene innen makeup, duft og skjønnhetsprodukter. Butikken har et rikt tilbud innen velvære med et eget behandlingsrom for hudpleie, negle- og øyenbrynsbar og personlig rådgivning. Her kan du også bestille time for makeup. Frisørkjeden Adam og Eva har en nyoppusset salong, og hjelper med alt man trenger innen hår og styling i vakre omgivelser.

A: Stortorvet9, 0153 Oslo
T: + 47 2308 0810
W: www.glasmagasinet.no