Kitch’n

Stell i stand til fest på kjøkkenet

«Hver dag er en fest», sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt.
Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Trumf travle ettermiddager med kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna, kjapt og enkelt. Lekre kniver, skåler og panner legger i alle fall ingen demper på stemningen. Tvert imot. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og gjør deg glad.
Når helgen kommer og du har bedre tid, kan du endelig kose deg med putrende gryter. Kan freshe farger og kult design sprite opp stemningen enda et hakk? Vi sørger for at du kan kutte, krydre, koke og steke med snasent utstyr stemplet med velkjente merkenavn.

Kanskje du inviterer over noen venner på lørdagskvelden? En forseggjort rett fortjener et stilig bord. Vi gir deg muligheten til å velge og vrake mellom fine bestikk, vakre glass og lekre serviser som gjør at bordet matcher både deg og retten. Sett på musikk, så er stemningen satt.

Savner du noe på kjøkkenet – og trenger hjelp med å velge? Stikk innom oss i Torggata for hjelp og gode råd. Og om du skulle være av den utålmodige typen: bare klikk – og hent!

A: Torggata 5, 0181 Oslo
T: + 47 5111 2517
E: torggata@kitchn.no
W: www.kitchn.no