Samfunnssalen

Velkommen til Samfunnssalen
- en unik og moderne møteplass med sjel og historie.
Din trivsel er vårt mål.

Om oss
Samfunnssalen er en konferanse- og event arena midt i Oslo sentrum med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse. Siden 1938 har våre saler og rom skapt en perfekt ramme for ulike arrangementer.

Når solen titter frem og været tillater det, åpner vi Terrassen, med utsikt over Oslos yrende gateliv. Terrassen ligger i tilknytning til vrimlesalen og her garanterer vi god stemning ved mottakelsen eller mellom slagene. Når lokalene ikke er utleid fungerer Terrassen som sosialt møtested med servering av mat og drikke.

Arrangementer
Lokalene kan tilpasses våre kunders behov og har opp igjennom årene blitt brukt til alt fra landsmøter, konferanser, banketter og julebord, til messer, produktlansering, konserter, firmafester og årsmøter. Vi kan dekke opptil 550 personer, men serverer gjerne fingermat om det blir flere. Hos oss kan du oppleve intim stemning i små arrangementer, og spektakulær atmosfære under større events.

Vi hjelper deg med ditt arrangement og er til stede i alt fra planlegging og rigging, lyd og lys til servering og gjennomføring. Hos Samfunnssalen vil du oppleve et ekte engasjement, en tilstedeværelse og profesjonalitet.

Kjøkken
Samfunnssalen tilbyr kortreist, bærekraftig, smakfull, sunn og spennende og mat, laget på vårt eget kjøkken, tilpasset alle slags arrangementer. Sammen med deg kan vi skreddersy menyer etter dine behov og ønsker, og hos oss blir gjestene garantert mette. Vi tilpasser oss og legger det lille ekstra i, så du skal bli fornøyd. Vi tilbyr alt fra en enkel konferanselunsj og fingermat, til middager for opptil 550 gjester. Din trivsel er vårt mål.

Fasiliteter og utstyr
Samfunnssalen har stor scene og leier inn ekstra lyd og lys etter behov. Vi har egen tekniker som følger opp og tilrettelegger. Det er garderobe med bemanning og helt nyoppussede minglerom og toaletter.

Ønsker du en omvisning og en uformell prat – ta kontakt med oss.

 

 

A: Arbeidersamfunnets Plass 1, 0181 Oslo
W: www.samfunnssalen.no