Velkommen til trygg julehandel i Torggata området

Vi ønsker deg velkommen til trygg og hyggelig julehandel i Torggata-området, med et stort og variert spekter, gode tilbud og et unikt miljø! Midt i Oslo sentrum finner du Torggata, som utgjør selve «nerven» i et område med et variert tilbud innen handel, kultur og uteliv.

Kampanjen er støttet av Oslo kommune

Til tross for at dette året er annerledes enn det vi er vant, har vi likevel julepyntet, tent lysene og lagt til rette for en hyggelig førjulsopplevelse! Her finner du en blanding av velkjente merker og særpregede og unike tilbud, samt et spekter av hyggelige steder for en liten matbit.

Er du ute etter julegaver til hjemmet, kan du jo ta turen innom Clas Ohlson, Culina, Kjell & Company, Jernia eller Kitchn.

Og om du vil kle deg opp til jul, eller glede andre, kan du prøve Love Torggata, Match eller Qomo. Antrekket blir selvsagt ikke komplett uten sko, og her kan Dr. Martens hjelpe deg med å finne noe som passer.

For litt mer spesielt utvalg av hodeplagg, i form av caps med eller uten broderi, finner du hos Caps Lokk.

For de som er fokusert på aktiviteter, inne og ute, har Oslo Sportslager et godt utvalg av det meste. Om været ikke er så bra, og du vil tilbringe tiden innendørs med en god bok, anbefaler vi en tur innom Norli Eldorado.

Også for de som har behov for synstesting eller briller av ulike slag, er løsningen også i Torggata, i form av Specsavers. Heller ikke de som trenger en bank og finansielle tjenester i førjulstiden, kan gjøre et besøk i Sparebank 1.

Når du trenger å slappe av litt, er tørst på kaffe eller sulten på en matbit, anbefaler vi Dsan Asian Street Food, Oslo Street Food eller Starbucks. Og når situasjonen bedrer seg ørlite grann, kan du igjen utfordre venner og kjente på Oslo Bar og Bowling.

På toppen av det hele, har vi ærverdige Glasmagasinet, med et stort spekter av forretninger, serveringssteder m.m.

Du trenger ikke gå lenger; i Torggata-området finner du nær sagt alt du måtte være på jakt etter!